Μαρία Χανιώτη: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μπροστά!»

Newsroom
31/05/2023 10:21
 
 
 

 

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου Σύρου, όπου καταγράφονται οι 3.000 περίπου σταυροί προτίμησης που τελικά έλαβα, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλες και όλους για την εμπιστοσύνη σας.

Ωστόσο, θα ήθελα να ζητήσω την ίδια και περαιτέρω στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κατά την προεκλογική περίοδο του Μαΐου δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας επαρκώς. Ασφαλώς, έγιναν κρίσιμα λάθη. Αυτές οι θέσεις θα είναι πλέον στο κέντρο της νέας προεκλογικής περιόδου.

Θα επικοινωνηθούν οι προτάσεις μας για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, για τη δημόσια υγεία, την παιδεία, την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον κλπ.

Θα πούμε με σαφήνεια, με ποιον τρόπο θα μπορέσουν οι πολίτες να έχουν καλύτερο εισόδημα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να αναδείξουμε το μεγάλο δίλημμα και διακύβευμα της επόμενης τετραετίας που είναι πώς και με ποιους όρους και ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα για το όφελος όλων, τα 70 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης.

Θα απευθυνθούμε στους χιλιάδες φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις Κυκλάδες και θα μιλήσουμε γι’ αυτά που μας ενώνουν όλους, για τη δικαίωση κάθε νησιώτισσας και κάθε νησιώτη. Ο όρος νησιωτικότητα αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, το έχουμε αποδείξει.

Όπως είπε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της νέας εκλογικής επιτροπής του κόμματος: «Ακούσαμε το μήνυμα των πολιτών, αλλάζουμε εν κινήσει. Να ανατρέψουμε τους δυσμενείς συσχετισμούς, να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο μίας ανεξέλεγκτης Δεξιάς. Να επανασυστήσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις».

Μαρία Χανιώτη

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*