Αστυνομικό δελτίο: Δέκα συλλήψεις σε Σαντορίνη, Σέριφο, Πάρο και Νάξο

Newsroom
17/08/2022 15:15
 
 
 

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών και τεσσάρων ημεδαπών προχώρησαν κατά το διάστημα από 15 έως 17 Αυγούστου οι αστυνομικές αρχές σε Σαντορίνη, Σέριφο, Πάρο και Νάξο για πλαστογραφία, κακομεταχείριση ζώων και παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πιο συγκεκριμένα: 

*Στις 15 Αυγούστου 2022 το βράδυ και στις 16 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, έξι αλλοδαποί οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία και την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Στις 16 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σέριφο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, δύο ημεδαποί οι οποίοι διατηρούσαν, κατά περίπτωση, ιπποειδές και ζώο συντροφιάς μη φροντίζοντας για την ευζωία τους.

*Στις 16 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Στις 17 Αυγούστου 2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 60χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική καθ’ υπέρβαση του προβλεπόμενου ωραρίου.

(Visited 622 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*