Αστυνομικό δελτίο: 35 συλλήψεις σε έξι νησιά των Κυκλάδων σε δυο μέρες

Newsroom
22/08/2022 15:07
 
 
 

 

Πέντε ημεδαπούς και τριάντα αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε Σέριφο, Σαντορίνη, Σύρο, Σίφνο, Άνδρο και Μύκονο το χρονικό διάστημα από 20 έως και 21 Αυγούστου.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για: κατοχή ναρκωτικών, οδήγηση σε κατάσταση μέθης, κλοπή, κακομεταχείριση ζώων, βιασμό, παράνομη διαμονή στη χώρα και πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων.

Πιο συγκεκριμένα:

*Στις 20 Αυγούστου 2022 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Σέριφο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, 19χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

*Στις 20 Αυγούστου 2022 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της
Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 28χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

*Στις 20 Αυγούστου 2022 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 21χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε χρήματα από λουόμενη σε παραλία.

*Στις 20 Αυγούστου 2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σίφνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου 46χρονος ημεδαπός γιατί διατηρούσε σε αγροτεμάχιο ιπποέιδη έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

*Στις 20 Αυγούστου 2022 το μεσημέρι συνελήφθη στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου 46χρονος ημεδαπός γιατί διατηρούσε οικόσιτα αναπαρωγικά ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

*Στις 20 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 19χρονος αλλοδαπός έπειτα από σχετική καταγγελία για βιασμό 15χρονης αλλοδαπής.

*Στις 21 Αυγούστου 2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του
κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το διήμερο 20 και 21 Αυγούστου 2022 συνελήφθησαν το αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 28 αλλοδαποί (ηλικίας από 21 έως 59 ετών) κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν κατά περίπτωση σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, Γερμανία και Αυστρία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(Visited 173 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*