Αστυνομικό δελτίο: Δεκατρείς συλλήψεις σε Σέριφο, Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη

Newsroom
23/08/2022 14:06
 
 
 

Τέσσερις ημεδαποί και εννιά αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες 22 Αυγούστου και σήμερα 23 Αυγούστου από τις αστυνομικές αρχές σε Σέριφο, Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη.

Πιο αναλυτικά:

*Στις 22 Αυγούστου 2022 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθησαν στη Σέριφο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου δύο ημεδαποί, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Στις 22 Αυγούστου 2022 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο.

*Στις 22 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στις 22 Αυγούστου 2022 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, οκτώ αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 44 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν κατά περίπτωση σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και Πολωνία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

*Στις 23 Αυγούστου 2022 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ηχορύπανση. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και άμεσης διερεύνησης σχετικών καταγγελιών διαπιστώθηκε ότι σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 24χρονος διοργάνωνε, ως προσωρινά υπεύθυνος, εκδήλωση «πάρτι» σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει και τον εκπρόσωπο επιχείρησης που διαχειρίζονταν τον χώρο, ο οποίος αναζητείται.

(φωτό αρχείου)

(Visited 121 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*