Αστυνομικό δελτίο: Επτά συλλήψεις σε Σαντορίνη και Πάρο

Newsroom
26/08/2022 13:43
 
 
 

 

Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Σαντορίνης και Πάρου.

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28 και 38 ετών οι οποίοι κάνοντας
χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Στη Θήρα το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Αυγούστου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις στην Πάρο

Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Αυγούστου συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 39χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ναρκωτικά δισκία, καθώς και 26χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Πάρο

Το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από τρία καταστήματα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.