Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Μύκονο, Τήνο, Σαντορίνη και Πάρο

Newsroom
27/08/2022 12:14
 
 
 

 

Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου, Νάξου, Τήνου, Σαντορίνης και Πάρου.

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Μύκονο

Το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Νάξο

Πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 26 Αυγούστου συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και καθ’ υπέρβαση του προβλεπόμενου ωραρίου.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Τήνο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Αυγούστου συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 34χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη
βάρους 1,9 γραμμ..

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών οι
οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Πολωνία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Πάρο

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Πάρου, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε τετράκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος σε εμφανή κατάσταση μέθης
αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλοολομέτρησης.

(Visited 755 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.