Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο, Ίο και Άνδρο

Newsroom
10/09/2022 17:12
 
 
 

 

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου, Ίου και Άνδρου.

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη αλλοδαπού για άγρα πελατών στη Μύκονο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες μεταφοράς έναντι αμοιβής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Ίο

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στην Άνδρο

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής για ανυποταξία.

(Visited 157 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*