Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μήλο, Τήνο, Σαντορίνη και Πάρο

Newsroom
05/12/2022 14:27
 
 
 

 

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μήλου, Τήνου, Σαντορίνης και Πάρου.

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μήλο

Πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 54χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στην Τήνο

Το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, ο 35χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα

Το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 16χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν θρυμματιστής και -2- γραμμ. κάνναβη.

(Visited 196 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*