Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Newsroom
19/12/2022 11:01
 
 
 

Στοχευμένη αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 18 Δεκεμβρίου σε Ρόδο, Νάξο, Τήνο, Μύκονο, Θήρα, Κάρπαθο και Σύμη με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας.

Η δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό και εστίασε κατά τόπους:
α) στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,

β) στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,

γ) στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και

δ) στην οδική ασφάλεια.

Ειδικότερα, ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 331 άτομα, 115 οχήματα και 26 καταστήματα.

*Συνελήφθησαν στη Ρόδο 4 άτομα γιατί αναπαρήγαν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέρα του προβλεπόμενου ωραρίου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν.

*Βεβαιώθηκαν 66 παραβάσεις, από τις οποίες οι 58 του Κ.Ο.Κ.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.