Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Θήρα

Newsroom
30/12/2022 21:07
 
 
 

 

Στοχευμένη αστυνομική δράση σε Μύκονο, Νάξο, Πάρο, και Θήρα πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Η αστυνομική δράση, με αντικείμενο την πρόληψη και καταστολή της μικροεγκληματικότητας, εστίασε κατά τόπους: α) στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες, β) στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, γ) στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και δ) στην οδική ασφάλεια.

Η επιχείρηση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα, ελέγχθηκαν:
*86 άτομα,

*38 οχήματα και

*19 καταστήματα

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 124 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.