Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Τήνο, Πάρο, Σαντορίνη και Μύκονο

Newsroom
16/05/2023 15:31
 
 
 

 

Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Τήνου, Νάξου, Πάρου, Σαντορίνης και Μυκόνου.

Ειδικότερα:

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στην Τήνο 

Το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου συνελήφθησαν στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 48 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα
μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Τη Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Μαΐου συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 42 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 318 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*