Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Σαντορίνη και Μύκονο

ΕΛΑΣ αστυνομικές αρχές
Newsroom
17/05/2023 13:59
 
 
 

 

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Σαντορίνης και Μυκόνου.

Ειδικότερα:

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας, δύο θρυμματιστές και μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαΐου συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Το βράδυ της Τρίτης 16 Μαΐου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της
Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 37 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και νομοθεσία περί όπλων στη Μύκονο

Το βράδυ  της Τρίτης 16 Μαΐου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 42χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -3,9- γραμμ. κάνναβης, -104- φυσίγγια κρότου και -397- μεταλλικά σφαιρίδια.

(Visited 134 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*