Αστυνομικό δελτίο: 14 συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη, Σύρο και Τήνο

Newsroom
29/05/2023 09:21
 
 
 

 

Στη σύλληψη δεκατεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου, Σαντορίνης, Σύρου και Τήνου.

Ειδικότερα:

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Το βράδυ του Σαββάτου 27 και Κυριακής 28 Μαΐου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός και 24χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, κατά περίπτωση.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία κ.α.
αδικήματα στη Θήρα

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 56χρονος αλλοδαπός γιατί επιτέθηκε στην ομοεθνή σύζυγο του χρησιμοποιώντας μαχαίρι με σκοπό να την τραυματίσει θανάσιμα. Το μαχαίρι κατασχέθηκε.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Σύρο

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 62 ετών οι οποίοι βραδινές ώρες της 26-05-2023 αφαίρεσαν ποδήλατο από αποθήκη ημεδαπού.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 43 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν δύο συσκευές ενίσχυσης ήχου.

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για κλοπή στη Σύρο

Το βράδυ του Σαββάτου  συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου –
Ερμούπολης, δύο αλλοδαποί οι ηλικίας 62 και 22 ετών γιατί αφαίρεσαν ποδήλατο από ιδιωτικό χώρο και στη συνέχεια το αποσυναρμολόγησαν. Τα μέρη του ποδηλάτου κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στη
Θήρα

Το πρωί της Κυριακής συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 25 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος
τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για κλοπή στη Μύκονο

Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας
Μυκόνου, 54χρονος αλλοδαπός ο οποίος εντοπίσθηκε να οδηγεί κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Συνελήφθησαν στην Τήνο δύο ανήλικοι για ληστεία, καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθησαν χθες (Κυριακή 28 Μαΐου 2023) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο ανήλικοι και οι γονείς τους (όλοι τους ημεδαποί) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προχθές το βράδυ οι δύο νεαροί δράστες αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από σακίδιο ανήλικου το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 129 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*