Αστυνομικό δελτίο: Δεκατρείς συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Newsroom
02/06/2023 14:27
 
 
 

 

Στη σύλληψη δεκατριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου και Σαντορίνης.

Ειδικότερα:

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 18, 26 και 36 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη (7) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Ιουνίου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της
Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, επτά αλλοδαποί ηλικίας από 16 έως 42 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και το Βέλγιο.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Ιουνίου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης -8- ετών, -2- μηνών και χρηματική ποινή 2.400 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Ιουνίου συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 40 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 139 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*