Αστυνομικό δελτίο: 14 συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μύκονο, Ίο, Πάρο και Σύρο

Newsroom
19/06/2023 13:57
 
 
 

 

Στη σύλληψη δεκατεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Σαντορίνης, Μυκόνου, Ίου, Πάρου και Σύρου.

Ειδικότερα:

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 17-06-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 40 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γαλλία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 18-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για εγκατάλειψη ζώων στη Μύκονο

Την 18-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 55 ετών, γιατί όπως διαπιστώθηκε έπειτα από σχετική καταγγελία εγκατέλειψαν έξι σκυλιά ιδιοκτησίας τους σε υπαίθριο χώρο.

Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις σε κατάστημα στην Ίο

Συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών:
α) την 18-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες, 38χρονος ημεδαπός ο οποίος
λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική
πέραν του ωραρίου,
β) την 19-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος
λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική
πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώων στην Πάρο

Την 18-06-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατηρούσε δύο αναπαραγωγικά ζώα σε αγροτεμάχιο παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας τους.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβάσεις σε κατάστημα στην Πάρο

Την 18-06-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 41χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες και αναπαράγοντας μουσική σε υπαίθριο χώρο.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 18-06-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 42χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας εγκαταστήσει αυθαίρετες ξύλινες κατασκευές και αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Σύρο

Την 18-06-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 43χρονος ημεδαπός ο οποίος αποπειράθηκε να
παραβιάσει κατοικία με σκοπό την κλοπή.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 18-06-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαρίσης, με ποινή φυλάκισης -3- μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 142 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*