Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο και Πάρο

Newsroom
24/06/2023 13:33
 
 
 

 

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου και Πάρου.

Ειδικότερα:

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 23-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση εξωτερικού. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπής για άγρα πελατών στη Μύκονο

Την 23-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 45χρονη ημεδαπή γιατί παρενοχλούσε – παρότρυνε ταξιδιώτες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες μεταφοράς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη ημεδαπής για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Μύκονο

Την 23-06-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 51χρονη ημεδαπή η οποία ασκούσε παράνομο υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά -651- είδη παρεμπορίου (φορέματα, τσάντες, αξεσουάρ).

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 23-06-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 23/24-06-2023 νυχτερινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 28 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 528 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*