Αστυνομικό δελτίο: Δεκαπέντε συλλήψεις σε Νάξο, Πάρο, Σύρο, Σαντορίνη, Μύκονο και Κύθνο

Newsroom
24/07/2023 12:33
 
 
 

 

 

Στη σύλληψη δεκαπέντε ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Νάξου, Σύρου, Κύθνου,Μυκόνου, Πάρου και Σαντορίνης.

Ειδικότερα:

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στην Πάρο 

Την 21-07-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 22-07-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 58χρονος αλλοδαπός και 73χρονη ημεδαπή, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 22 και 23-07-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 28 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη (4) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Σύρο

Συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης:

α) Την 22-07-2023 το μεσημέρι 46χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας,
β) Την 22/23-07-2023 τρεις ημεδαποί ηλικίας 36, 46 και 50 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν τρεις συσκευές ενίσχυσης ήχου.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 22 και 23-07-2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 26, 29 και 33 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν τρεις συσκευές ενίσχυσης ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Κύθνο

Την 23-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, 38χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή αναπαραγωγής ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Νάξο

Την 24-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού
Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 53χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Την 24-07-2023 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 645 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*