Αστυνομικό δελτίο: 25 συλλήψεις στις Κυκλάδες

Newsroom
29/07/2023 12:48
 
 
 

 

Στη σύλληψη εικοσιπέντε ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου, Σίφνου, Πάρου, Σερίφου, Σύρου, Ίου, Σαντορίνης και Τήνου.

Ειδικότερα:

Σύλληψη αλλοδαπού για διατάραξη στη Μύκονο

Την 28-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος αναπαρήγαγε μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου σε εξοχική κατοικία (βίλα).

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 28-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για πρόκληση σωματικών βλαβών και οπλοχρησία στη Σίφνο

Την 28-07-2023 το πρωί συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σίφνου, 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος διαπληκτίσθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι συνομήλικό του ημεδαπό.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε επιχειρήσεις στην Πάρο

Την 28-07-2023 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 58 ετών, γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις οι οποίες καταλάμβαναν παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με ομπρέλες – ξαπλώστρες, κατά περίπτωση.

Σύλληψη (4) ημεδαπών για παράνομη εγκατάσταση – (κατασκήνωση) στη Μύκονο

Την 28-07-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 30 έως 55 ετών, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβάσεις σε κατάστημα στη Σέριφο

Την 28-07-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, ημεδαπή γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με ομπρέλες-ξαπλώστρες.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Σύρο

Την 28-07-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Σύρου – Ερμούπολης, 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού χωρίς άδεια.

Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στην Ίο

Την 28-07-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Ιητών, ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με τουριστικό λεωφορείο επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη ημεδαπού για ρύπανση -υποβάθμιση περιβάλλοντος στη Σύρο

Την 28-07-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, 61χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε απόθεση λυμάτων από την οποία προκλήθηκε διαρροή σε δημόσια οδό, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου και παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 28-07-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 30 έως 45 ετών, γιατί στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο -505- προϊόντα παρεμπορίου (είδη ένδυσης και αξεσουάρ) προκειμένου να διαθέσουν προς πώληση. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν. Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων οδηγούσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 28-07-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 32 και 33 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, κατά περίπτωση, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την
Ιταλία.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) Την 28-07-2023 το μεσημέρι 25χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

β) Την 29-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 29-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Αστυνομίας Μυκόνου, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Τήνο

Την 29-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 271 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*