Αστυνομικό δελτίο: Δεκαεπτά συλλήψεις στις Κυκλάδες

Newsroom
17/08/2023 14:21
 
 
 

 

Στη σύλληψη δεκαεπτά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου, Σύρου, Πάρου, Τήνου και Σαντορίνης.

Ειδικότερα:

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 15 και 16-08-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της
Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 43 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Σύρο

Την 16-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, 66χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε επιχείρηση στην Πάρο

Την 16-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 68χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα επιχείρηση εντός ορίων αρχαιολογικού χώρου.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε επιχείρηση στην Τήνο

Την 16-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 52χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού παραλίας με ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων καθ’ υπέρβαση σχετικής αδείας.

Σύλληψη ημεδαπής για κακομεταχείριση ζώου στη Μύκονο

Την 16-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 53χρονη ημεδαπή η οποία διατηρούσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) σε υπαίθριο χώρο (κλουβί) παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας του.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη στη Μύκονο

Την 16-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 20χρονης, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 16-08-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Αστυνομίας Μυκόνου, 58χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Σύλληψη (6) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 16 και 17-08-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, έξι αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 35 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 171 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*