Σοκαριστική η δολοφονία 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
28/12/2023 11:34
 
 
 

 

Σοκάρει η δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ. Ο δράστης είχε φραστικό επεισόδιο με τον κουμπάρο του άτυχου αστυνομικού, ο οποίος στην προσπάθεια του να τους χωρίσει τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο δράστης, συνελήφθη και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ η σορός του φέρει τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Ο άτυχος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Ο 44χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός αλλά δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση από τον Νορβηγό.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 220 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*