Οκτώ συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο 13-14/07

Newsroom
15/07/2024 14:27
 
 
 

 

Έξι αλλοδαπούς (μία γυναίκα και πέντε άντρες) και δυο ημεδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη για παραβάσεις του ΚΟΚ, για πλαστογραφία, για ναρκωτικά και παράβαση σε κατάστημα.

Ειδικότερα:
*Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 31χρονη ημεδαπή, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

*Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στον Αερολιμένα της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

*Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο αλλοδαποί (ηλικίας 21 και 35 ετών) γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 1,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον διαπιστώθηκε πως ο 35χρονος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας, ενώ και οι δύο διαμένουν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης 43χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

*Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 το πρωί συνελήφθη στον Αερολιμένα της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Πορτογαλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

*Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

*Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*