Πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παράνομης μεταφοράς επιβατών στη Σαντορίνη

balitses
admin
07/08/2017 15:04
 
 
 

Δεκαεπτά άτομα συνέλαβαν στη Σαντορίνη οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Οι δράστες παρείχαν παράνομα υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Οι πρώτοι τέσσερις (τρεις ημεδαποί ηλικίας 44, 37, 27 ετών κι ένας 51χρονος υπήκοος Αιγύπτου) συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων. Όπως διαπιστώθηκε, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν κατά περίπτωση σε μεταφορά τουριστών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.
Οι έλεγχοι συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο, οπότε οι αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. συνέλαβαν δεκατρείς ημεδαπούς (ηλικίας από 27 έως 63 ετών), κατηγορούμενοι επίσης για υποκλοπή μεταφορικού έργου. Όπως διαπιστώθηκε, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν κατά περίπτωση σε μεταφορά τουριστών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι «οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας ως σκοπό την προστασία των πολιτών-επισκεπτών και τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος».

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*