Τρεις διαφορετικές υποθέσεις απασχόλησαν την Αστυνομία στις Κυκλάδες στις 22 Αυγούστου 2025 – Ναρκωτικά σε Σέριφο και Θήρα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πάρο
Συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στις 22 Αυγούστου 2025 σε τρία νησιά των Κυκλάδων, για υποθέσεις ναρκωτικών και τροχαίων παραβάσεων.
Στη Σέριφο, το μεσημέρι, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 24 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια κοκαΐνης, 16,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.790 ευρώ.
Το ίδιο βράδυ στη Θήρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 4,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2,9 γραμμάρια κοκαΐνης.
Στην Πάρο, επίσης το βράδυ της 22ας Αυγούστου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

























