Ο 53χρονος αλλοδαπός προσέφερε έναντι αμοιβής υπηρεσίες μασάζ σε λουόμενους χωρίς την απαιτούμενη κατάρτιση και πιστοποιητικό υγείας
Στη σύλληψη ενός 53χρονου αλλοδαπού στη Νάξο προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 20 Αυγούστου αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς διαπιστώθηκε ότι παρείχε υπηρεσίες μασάζ σε λουόμενους χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη κατάρτιση και πιστοποιητικό υγείας.
Συνελήφθη 53χρονος αλλοδαπός στη Νάξο, ο οποίος φέρεται να προσέφερε υπηρεσίες μασάζ έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της 20ής Αυγούστου 2026 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, ο 53χρονος προσέφερε σε λουόμενους, έναντι αμοιβής, υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις), χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη κατάρτιση και πιστοποιητικό υγείας.
Για την υπόθεση επιλήφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
(φωτο αρχείου)
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
































































