Σύλληψη 9 αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στα αεροδρόμια Σαντορίνης και Μυκόνου

 
 
 

Η Ιταλία ήταν ο τελικός προορισμός εννέα αλλοδαπών (επτά ανδρών και δύο γυναικών), οι οποίοι συνελήφθησαν στα αεροδρόμια της Σαντορίνης και της Μυκόνου, έχοντας στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης προκειμένου να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:
*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 19 και 20 ετών (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών ιταλικού και ελληνικού δελτίων ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τέσσερις υπήκοοι Ιράν ηλικίας από 19 έως 39 ετών, ένας 24χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ένας 27χρονος υπήκοος Ιράκ και μία 34χρονη υπήκοος Μαρόκου, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίου αρχών Ιταλίας, Ρουμανίας και Γερμανίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*