Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη στην Κάλυμνο

 
 
 

Έξι μέλη απαριθμούσε το κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη στην Κάλυμνο, το οποίο εξαρθρώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων.

Οι πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 29, 35, 47, 50, και 51 ετών), καθώς και ο 27χρονος Πακιστανός κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης συμμορίας, απόκρυψής – κατοχής και αγοράς ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο 29χρονος αρχηγός του κυκλώματος, τη στιγμή που έβγαινε από εγκαταλειμμένο κτήριο «καβάτζα», έχοντας στην κατοχή του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 20,30 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν διαδοχικά και συνελήφθησαν οι υπόλοιποι κατηγορούμενο. Όπως διακριβώθηκε, ο 35χρονος, ο 47χρονος και η 51χρονη, μαζί με τον Πακιστανό, παραλάμβαναν και διέθεταν προς περαιτέρω πώληση τις ναρκωτικές ουσίες, ενεργώντας υπό την καθοδήγηση του 29χρονου με συγκεκριμένους ρόλους «διακινητή και ταμία».

iroini kalymnos aprilios 2018 2
Στην κατοχή των δραστών και στο εγκαταλειμμένο κτήριο «καβάτζα» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:
*Ηρωίνη βάρους 36,22 γραμμαρίων
*Ζυγαριά ακριβείας
*Σύνεργα διαμοιρασμού «κοπής» της ηρωίνης
*Τραπεζικά βιβλιάρια και κάρτες
*Κάρτα εταιρίας ταχυμεταφοράς χρημάτων
*3 κινητά τηλέφωνα
*Το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*