Η ΕΛ.ΑΣ τίμησε τους απόστρατους αστυνομικούς – Εορταστικές εκδηλώσεις σε Σύρο, Ρόδο & Κω

Άκης Αξαόπουλος
05/06/2018 12:23
  •  
  •  
  •  

Θρησκευτικές τελετές μετά Θείας λειτουργίας και δέησης υπέρ των αποστράτων αστυνομικών πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί (εορτή των Αγίων Πάντων) στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου.

Με κάθε επισημότητα στη Σύρο, τη Ρόδο και την Κω εορτάστηκε η θεσμοθετημένη από την Πολιτεία «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ως επιβράβευσή και αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο κοινωνικό σύνολο.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι θρησκευτικές, πολιτικές και δικαστικές αρχές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (του εν ενεργεία προσωπικού και απόστρατου) της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μ.Μ.Ε., καθώς και πλήθος αποστράτων, πολιτών και αστυνομικών με τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ. «Οι απόστρατοι αστυνομικοί ως φωτεινοί σηματοδότες, εμπειρίας και γνώσης, καθορίζουν την πορεία προς το μέλλον του ενεργεία προσωπικού» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)