Ρόδος: «Σήκωσαν» το ταμείο και πήραν το καράβι να φύγουν

 
 
 

ialysos klopi tameioy 2018 1

Το χρηματικό ποσό των 3.030 ευρώ αφαίρεσαν δύο αλλοδαποί από το ταμείο τουριστικού αξιοθέατου της Ρόδου, προσπαθώντας στη συνέχεια να διαφύγουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και συνελήφθησαν τελικά στην Κω, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Όπως εξακριβώθηκε, η 36χρονη από κοινού με τον δράστη που αναζητείται, μετέβησαν προχθές το μεσημέρι σε τουριστικό αξιοθέατο της Ρόδου που διαχειρίζεται δημοτική επιχείρηση και αφαίρεσαν από το ταμείο της εισόδου το χρηματικό ποσό των 3.030 ευρώ. Έπειτα, τράπηκαν σε φυγή χρησιμοποιώντας ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν αργότερα στην περιοχή του αεροδρομίου Ρόδου και χθες το πρωί επιβιβάστηκαν σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Ιαλυσού που χειρίζονταν την υπόθεση, αξιολογώντας όλα τα διαθέσιμα δεδομένα κι αφού σκιαγράφησαν την πορεία των δραστών, κατάφεραν σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω να εντοπίσουν τους δυο συλληφθέντες κατά την άφιξη του πλοίου στην Κω.

ialysos klopi tameioy 2018 2
Το κλεμμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου, επιμελώς κρυμμένο μέσα σε συσκευασία τυποποιημένου σνακ και αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον υπεύθυνο της επιχείρησης.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία και οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*