28 συλλήψεις μέσα σε τρεις μέρες σε Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο και Ίο

 
 
 

astynomikos 2

Δεκαπέντε αλλοδαποί και δεκατρείς ημεδαποί συνελήφθησαν σε Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο και Ίο από την Παρασκευή 3 Αυγούστου μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα.

Πιο αναλυτικά:
*Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 35, 35 και 36 ετών, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στο σπίτι τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,2 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατά τον έλεγχο, ο ένας 35χρονος επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου.
Το ίδιο βράδυ συνελήφθησαν και πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 16 έως 51 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Α.Τ. Σύρου – Ερμούπολης, 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.
*Το Σάββατο και την Κυριακή συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 30 και 53 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Ακόμη, τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 30 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιητών, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο οδηγώντας τετράτροχη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια μέθης. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι, ο 22χρονος εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του ατυχήματος και εντοπίστηκε από αστυνομικούς.
Επίσης, συνελήφθησαν ένας 27χρονος αλλοδαπός και τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 47 και 52 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
*Το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Α.Τ. Σύρου – Ερμούπολης, 63χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
*Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 34, 44 και 48 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*