Δύο νέα περιπολικά δώρισε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων ο όμιλος «ΟΝΕΧ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΥΡΟΥ Α.Ε.»

 
 
 

peripolika ksenokostas 1

Με δυο νέα περιπολικά ενισχύθηκε ο στόλος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, τα οποία από και στο εξής θα διατίθενται για τις επιχειρησιακές ανάγκες αστυνόμευσης της Σύρου.

Τα δυο οχήματα παρελήφθησαν (και τυπικά) σήμερα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Πάνο Ξενοκώστα, κατά τη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων στην Ερμούπολη.
Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία οχημάτων, τα οποία σύμφωνα με την επιθυμία του δωρητή κατανεμήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων Αστυνομικός, Διευθυντής Δημήτρης Αυγερινός, παρουσία των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου Ερμούπολης, τίμησε τον κ. Ξενοκώστα, επιδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην Ελληνική Αστυνομία.
Με την συγκεκριμένη χορηγία διασφαλίζεται η απρόσκοπτη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε οποιοδήποτε περιστατικό αστυνομικής φύσεως.

peripolika ksenokostas 2

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*