Συνελήφθησαν δύο από τους τρεις δράστες που ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου

 
 
 

astynomiko tmima mykonou

Τρεις ημεδαποί είναι οι δράστες της επίθεσης εναντίον του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, η οποία συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας μπροστά από το μαγαζί του Παρθένη στην Αλευκάντρα.

Αξιοποιώντας τις περιγραφές και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και ταυτοποίησαν τους δράστες, δυο από τους οποίους συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα: πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια και διάπραξη ληστείας από κοινού.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο και τον 28χρονο (οι οποίοι κρατούνται στο Α.Τ. Μυκόνου, με την προανακριτική έρευνα να συνεχίζεται), ενώ αναζητείται ο 26χρονος συνεργός τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος μαζί με τον 30χρονο επιτέθηκαν στον 37χρονο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, χτυπώντας τον άγρια στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ του αφαίρεσαν και προσωπικά αντικείμενα και πιο συγκεκριμένα το κινητό, στη θήκη του οποίου υπήρχαν κάρτες τραπεζών. Το κινητό βρέθηκε και επεστράφη στον κ. Ατζαμόγλου, όχι όμως και οι κάρτες.
Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο περίμενε ο 28χρονος συνεργός τους και απομακρύνθηκαν από το σημείο της επίθεσης.
Ο κ. Ατζαμόγλου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου χρειάστηκε να κάνει πολλαπλά ράμματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*