Πάρος: Πήγαν να αγοράσουν οικόπεδο και… σκότωσαν άνθρωπο

 
 
 

peripoliko astynomias

Για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 68χρονου ημεδαπού σε χωριό της Πάρου συνελήφθησαν χθες το απόγευμα δύο αλλοδαποί, ηλικίας 42 και 44 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι οι δράστες συνεπλάκησαν με τον 68χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και κατέληξε.

Μετά την πράξη τους, οι κατηγορούμενοι αποχώρησαν από το νησί αεροπορικώς και εντοπίσθηκαν στον Αερολιμένα Αθηνών, όπου και συνελήφθησαν. Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Σχετιικό δημοσίευμα για το περιστατικό υπάρχει στην ιστοσελίδα parianostypos.gr, στην οποία αναφέρεται ότι ο 68χρονος Δ.Κ. διαμαρτυρήθηκε για τον θόρυβο και την σκόνη που σήκωναν τα τροχοφόρα υποψήφιων αγοραστών οικοπέδου κοντά στο σπίτι του, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τον πλησιάσει και να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Πάρου, ωστόσο στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου εξαιτίας των βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*