«Ημέρα ακρόασης πολιτών» από την ΕΛ.ΑΣ. και στο Νότιο Αιγαίο

 
 
 

astynomia syros 2

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στο Νότιο Αιγαίο η «ημέρα ακρόασης πολιτών», με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας, την καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κατανόησης και εξεύρεσης κάθε δυνατής λύσης σε παρουσιαζόμενα θέματα αστυνομικής φύσεως.

Για τον σκοπό αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή, η οποία θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη (πλατεία Ρεθύμνη 1, 2ος όροφος Αστυνομικού Μεγάρου) την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00-22:00.
Όσοι και όσες επιθυμούν να τύχουν ακρόασης, μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα τους το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο: 22810-96102, είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο fax: 2131527820, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: press.gadpnaigaiou@hellenicpolice.gr. Ειδικά για την ακρόαση της 25ης Οκτωβρίου, τυχόν αιτήματα μπορούν να υποβάλλονται κατ’ εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης, αποσκοπεί στο να αποκεντρωθεί ο θεσμός της «ημέρας ακρόασης των πολιτών», που έτυχε ευρείας κοινωνικής αποδοχής, ώστε να εξασφαλιστεί και σε περιφερειακό επίπεδο η δια ζώσης επικοινωνία μεταξύ των πολιτών και της διοίκησης του Σώματος.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*