Φεύγει από τη Νάξο ο επί 18 χρόνια διοικητής του Α.Τ. του νησιού Νίκος Τσιμπογιάννης

 
 
 

tsimpogiannis parelasi 1 

Φεύγει από τη Νάξο ο επί 18 χρόνια διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού Νίκος Τσιμπογιάννης.

Ο λόγος της αναχώρησης του κ. Τσιμπογιάννη από το Α.Τ. Νάξου δεν είναι άλλος από την προαγωγή του με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, που τον μεταθέτει σε υπηρεσία Αστυνομικής Διεύθυνσης της Αθήνας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιμπογιάννης υπηρέτησε το Αστυνομικό τμήμα Νάξου συνολικά 23 χρόνια, 18 από τα οποία από τη θέση του Διευθυντή. 

“Καλή επιτυχία και στη συνέχεια κύριε Διοικητά Νίκο Τσιμπογιάννη”

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» «αποχαιρετά» τον κ. Τσιμπογιάννη, η παρουσία του οποίου στη Νάξου ταυτίζεται χρονικά με την πορεία του Σωματείου, με ανακοίνωση που εξέδωσε και αναφέρει τα εξής:  

“Έχοντας πλήρη γνώση εκατοντάδων περιστατικών που συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να πούμε ότι ο κύριος Τσιμπογιάννης χειρίστηκε κάθε περίπτωση με επιτυχία προλαμβάνοντας ή αποτρέποντας ή διακόπτοντας ή καταστέλλοντας δυσάρεστες συνέπειες βάζοντας το κλάδο και την κοινωνία μας σε δυσάρεστες περιπέτειες. Είναι αναπόσπαστο και απαραίτητο στοιχείο της κοινωνίας η Αστυνομική διοίκηση.

“Διαθέτοντας αρετές όπως :δικαιοσύνη, υπευθυνότητα, τιμιότητα, ανιδιοτέλεια, θάρρος, ενήργησε θετικά σε κάθε περίπτωση. Ήταν αρχή του να σέβεται την αξία του ανθρώπου και να μεριμνά για την προστασία των δικαιωμάτων του ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου.
Ενήργησε πάντοτε με σκοπό την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και τη διαφύλαξη των νομίμων συμφερόντων των πολιτών.
Ήμασταν θεατές κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων του, πως λειτουργούσε με βάση τις αρχές της νομιμότητας, της αναλογικότητας, της επιείκειας, της χρηστής διοίκησης, της ίσης μεταχείρισης και του σεβασμού της διαφορετικότητας των ατόμων. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν ότι κατάφερε να σταθεί με επιτυχία τόσα χρόνια σ’ αυτήν τη θέση.
Είναι κάποιες φορές που χαίρεσαι επειδή κάποιος προάγεται και ανεβαίνει –καταξιώνεται επαγγελματικά στην ιεραρχία επειδή το αξίζει όμως δεν μπορείς να μην λυπάσαι, αφού πλέον δεν θα είναι κοντά σου όπως πριν.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και θεωρούμε ότι πραγματικά είναι τυχεροί αυτοί θα λαμβάνουν τις υπηρεσίες του στη συνέχεια. Μοναδικό αντίδοτο στην απουσία του θα είναι η εσαεί σχέση του με την Νάξο λόγω της οικογενείας του έχει τις ρίζες της εδώ.
Καλή επιτυχία και στη συνέχεια κύριε Διοικητά Νίκο Τσιμπογιάννη”.

(Visited 266 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*