Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Σύρο

 
 
 

Στη σύλληψη εννέα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θήρας, της Μυκόνου και της Σύρου την Πέμπτη, για υποθέσεις που σχετίζονται με υπόθεση ληστείας, παράμονη διαμονή στη χώρα, ναρκωτικά, οπλοκατοχή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου καθώς και κατοχή πλαστού χαρτονομίσματος.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

*Στη Μύκονο, 15χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μεταξύ άλλων μεταλλική βέργα και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,2 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

*Στη Θήρα, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 23 έως 34 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στη Θήρα, ένας 44χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ερμούπολης Σύρου με ποινή κάθειρξης πέντε ετών για ληστεία που είχε διαπραχτεί 07.01.2015 στη Θήρα. Επιπρόσθετα, ο 44χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα.

*Στη Σύρο, 53χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε πλαστό χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας των 20€ με σκοπό να το θέσει σε κυκλοφορία. Το πλαστό χαρτονόμισμα κατασχέθηκε.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*