Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Άνδρο, Σύρο και Μύκονο

Άκης Αξαόπουλος
11/07/2019 23:56
 
 
 

 

Στη σύλληψη οχτώ ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Άνδρο, Σύρο και Μύκονο για υποθέσεις που σχετίζονται με παράνομη διαμονή στη χώρα, κατοχή ναρκωτικών και υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Συγκεκριμένα:

Στην Άνδρο, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Στη Σύρο, 42χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 49,1 γραμμαρίων και 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 6 και 40 εκατοστών.

Στη Μύκονο, 25χρονος αλλοδαπός και 28χρονος ημεδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.

Στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 25 έως 49 ετών, κατηγορούμενοι για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν κατά περίπτωση σε παράνομη μεταφορά πολιτών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με επιβατικά αυτοκίνητα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας ως σκοπό την προστασία των πολιτών-επισκεπτών και τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*