Συναντήσεις της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο

Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας
Newsroom
13/07/2019 18:25
 
 
 

 

Συναντήσεις του Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου με Τοπικές Αρχές, Φορείς, Διοικητές και στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών στη Ρόδο

Την Πέμπτη (11 Ιουλίου), ο Πρόεδρος Α/Υ Ζήφος Αναστάσιος και ο Γενικός Γραμματέας Α/Α’ Βασιλάκης Πέτρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου επισκέφτηκαν τις τοπικές αρχές, Διοικητές, Αξιωματικούς, στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών και άλλους συναδέλφους τους συνδικαλιστές στη Ρόδο, όπου είχαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των συναντήσεων ξεκίνησε με εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο.

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον οποίο συνεχάρησαν για την πρόσφατη επανεκλογή του. Ταυτόχρονα συναντήθηκαν και με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, στον οποίο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Επί την ευκαιρία των παραπάνω συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος αλληλένδετα τις ανάγκες της κοινωνίας και τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού.

Συναντήσεις με τη διεύθυνση και άλλους εκπροσώπους της Αστυνομίας

Ακολούθησε επίσκεψη στον Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικό Διευθυντή Μιχάλη Καληωράκη κατά την οποία συζητήθηκαν θεσμικά θέματα που απασχολούν την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, καθώς και ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν σε τοπικό επίπεδο, το προσωπικό και τις υφιστάμενες υπηρεσίες.

Σημειώνεται δε ότι η εν λόγω συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, το οποίο επιβεβαιώνει την αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ειλικρινούς συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων για την ουσιαστική αντιμετώπιση των αναδεικνυομένων κάθε φορά προβλημάτων.

Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου Μανώλη Ανδρουλάκη.

Κατά τις επισκέψεις – συναντήσεις προσφέρθηκαν αναμνηστικές πλακέτες- δώρα.

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, το Τμήμα Τροχαίας, το Τμήμα Διαχείρισής Μετανάστευσης, το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας, το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και συναντήσεις με Διοικητές, Αξιωματικούς, στελέχη Υπηρεσιών και επιχειρησιακών ομάδων, με τα οποία συζητήθηκαν και επισημάνθηκαν προβλήματα άμεσα συνυφασμένα με την αστυνομική καθημερινότητα.

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

“Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε Αστυνομικές Υπηρεσίες και συναντήσεις με συναδέλφους αστυνομικούς έχοντας σκοπό την καταγραφή, ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού” σημειώνει η Ένωση σε σχετική ανακοίνωση.

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

επισκέψεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

 

(Visited 399 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*