Αστυνομικός έσπασε στο ξύλο τουρίστα στην Αντίπαρο (video)

Αστυνομικός έσπασε στο ξύλο τουρίστα στην Αντίπαρο
Newsroom
04/08/2019 16:29
 
 
 

 

Αστυνομικός έσπασε στο ξύλο τουρίστα στην Αντίπαρο και το συμβάν κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ.

Ο αστυνομικός του Α.Τ. Αντιπάρου, ήταν εκτός υπηρεσίας, με πολιτικά, και ενεπλάκη σε καυγά “για να κατευνάσει τα πνεύματα” όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η κοινοποίηση του βίντεο, που τράβηξε ο Τσετ Χανκς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες, προκάλεσε την αντίδραση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς δόθηκε εντολή να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια που οδήγησαν στον ξυλοδαρμό του τουρίστα.

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι:

• Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.
• Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

Το περιστατικό

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνθήκες του περιστατικού, ο γιος του Τομ Χανκς κατέθεσε στην αστυνομία πως ο νεαρός παραθεριστής με καταγωγή από την Καρδίτσα ήταν αυτός που γρονθοκόπησε πρώτος τον αστυνομικό. Ωστόσο αυτή ακριβώς την επίθεση δεν κατάφερε να την καταγράψει ο Τσετ Χανκς με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς πριν ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό είχε προηγηθεί σύρραξη μεταξύ δύο παρεών με αφορμή το graffiti που προσπάθησε να κάνει ο νεαρός Καδριτσιώτης πάνω στο κάστρο.

Τότε επενέβη ο αστυνομικός ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση αλλά σύμφωνα με τον Τσετ Χανκς δέχτηκε επίθεση με γροθιές, με αποτέλεσμα να «απαντήσει» με ακόμη πιο βίαιο τρόπο.

Το βίντεο του Τσετ Χανκς

Το σκηνικό άγριας βίας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ένας σωματώδης άνδρας, κάτα πάσα πιθανότητα αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα.

 

(Visited 423 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*