Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου: Η επίτευξη των στόχων απαιτεί αγώνα αληθινό και κοπιώδη

Άκης Αξαόπουλος
28/08/2019 14:22
 
 
 

 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Αυταπόδεικτη επιβράβευση για τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες χαρακτηρίζει την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η Ένωση, ενώ ενθαρρύνει όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν, αναφέροντας ότι η ζωή τους επιφυλάσσει ακόμα πολλές ευκαιρίες.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ζήφος και ο γραμματέας της κ. Βασιλάκης, έχει ως εξής: 

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ), ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συγχαίρουμε όλους τους μαθητές – παιδιά που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ιδιαιτέρως δε τα παιδιά των συνάδελφών μας, αστυνομικών που υπηρετούν στα νησιά της περιφέρειας μας και τους ευχόμαστε ολόθερμα καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί αυταπόδεικτη επιβράβευση πρωτίστως για τους ίδιους του επιτυχόντες – επιτυχούσες.

Ταυτόχρονα συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των συναδέλφων μας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που καθοδήγησαν και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια των παιδιών.

Παράλληλα, όσα παιδιά δεν γεύτηκαν την επιτυχία της εισαγωγής δεν θα πρέπει να αισθάνονται απογοήτευση, αντίθετα να γνωρίζουν ότι η ζωή επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν εκπλήσσοντας ακόμη και τον εαυτό τους.

“ Η επίτευξη των στόχων απαιτεί αγώνα αληθινό και κοπιώδη! ”

(Visited 107 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.