ΝΑΞΟΣ: Τροχαίο στον κεντρικό δρόμο προς Γαλανάδο

Newsroom
17/06/2020 15:06
 
 
 

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον κεντρικό δρόμο προς το χωριό Γαλανάδο Νάξου, στο ύψος που βρίσκεται το διαγνωστικό κέντρο Mediscan.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr λίγο πριν τις 2:00 το μεσημέρι πριν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά αγροτικό αυτοκίνητο με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να φύγει από την πορεία της και οι δυο αναβάτες να εκφεντονιστούν στα παρακείμενα χωράφια.  Και τα δυο οχήματα κατευθύνονταν προς την ίδια κατεύθυνση (προς τα χωριά).

Στη μοτοσυκλέτα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα (ημεδαποί), ένας άνδρας και μία γυναίκα η οποία έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου.

Στο σημείο άμεσα κατέφθασαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία που ερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Να σημειωθεί ότι το αγροτικό αυτοκίνητο όταν έφτασαν οι αρχές είχε φύγει από το σημείο και ο οδηγός του αναζητείται από την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έχει τραυματιστεί ελαφρά ενώ η γυναίκα συνοδηγός έχει πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό πόδι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μαρτυρία

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο naxostimes.gr ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, το αγροτικό προσπέρασε τη μοτοσυκλέτα και αμέσως (ίσως βλέποντας κάποιο άλλο όχημα να βγαίνει από αγροτικό δρόμο), έκανε ελιγμό κλείνοντας το δρόμο στο δίκυκλο με αποτέλεσμα την πλαγιομετωπική σύγκρουση. Και οι δυο αναβάτες της μοτοσυκλέτας εκσφενδονίστηκαν στα παρακείμενα χωράφια και τραυματίστηκαν (η κοπέλα σοβαρά) ενώ ο οδηγός του αγροτικού συνέχισε την πορεία του και έφυγε από το σημείο.

(Visited 7.203 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*