Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα και Τήνο

Newsroom
10/10/2020 13:37
 
 
 

 

Στη σύλληψη 5 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των νησιών, Μυκόνου, Θήρας και Τήνου το τελευταίο 24ωρο. Οι συλλήψεις αφορούσαν παραβάσεις που σχετίζονται με κλοπή, πλαστογραφία, παράβαση ΚΟΚ και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

*Στη Μύκονο, δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 36 ετών οι όποιοι μεσημβρινές ώρες της 08-10-2020 διέρρηξαν αυτοκίνητο σε περιοχή της Μυκόνου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρήματα και αντικείμενα-ηλεκτρονικές συσκευές. Στην κατοχή των δραστών και σε σπίτια που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

*Στη Θήρα, 58χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, ο 58χρονος προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου.

*Στο αεροδρόμιο της Θήρας, δυο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 27 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Ην Βασίλειο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*