35 νέα αστυνομικά οχήματα παρέδωσε σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα η περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Άκης Αξαόπουλος
24/12/2020 15:07
 
 
 

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε σήμερα στην Ελληνική Αστυνομία τριάντα πέντε (35) νέα οχήματα για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Η συγκεκριμένη πράξη χρηματοδοτήθηκε με πόρους του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου.

Την παράδοση για την περιφερειακή ενότητα Κυκλάδων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωσήφ Κανακουσάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων κ. Κωνσταντίνου Ανθούλη.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε κατά την παράδοση:
«Αποδεικνύουμε καθημερινά έμπρακτα ότι συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη λύση των προβλημάτων των θεσμών και της κοινωνίας μας. Ο εκσυγχρονισμός του στόλου των οχημάτων του Αστυνομικού Σώματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Αστυνομία μας, η οποία με τη σειρά της εμπεδώνει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.»

Από την πλευρά του ο Υποστράτηγος κ. Ιωσήφ Κανακουσάκης δήλωσε:
«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και όλους όσους εργάστηκαν για την ένταξη της προμήθειας των 35 οχημάτων της Αστυνομίας στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 2014-2020. Η απόκτησή τους αναβαθμίζει αισθητά την επιχειρησιακή ετοιμότητα και βελτιώνει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.»

(Visited 355 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*