Ταυτοποίηση συνεργών κλοπής στη Σαντορίνη – Συλλήψεις για ληστεία και παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

tsantakias
Newsroom
09/07/2021 11:56
 
 
 

 

Τέσσερις ακόμη συνεργούς ταυτοποίησε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας (σε συνέχεια της πρόσφατης σύλληψης ενός 34χρονου ημεδαπού για κλοπή τσάντας), ενώ στη Μύκονο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 27χρονο αλλοδαπό για διάπραξη ληστείας, καθώς και δύο ακόμη αλλοδαπούς για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Ειδικότερα:

*Εξιχνίαση κλοπής στη Θήρα:
Σε συνέχεια του από 05-07-2021 δελτίου τύπου σχετικά με σύλληψη 34χρονου ημεδαπού για κλοπή τσάντας, από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας ταυτοποιήθηκαν άλλοι 4 συνεργοί, αλλοδαποί ηλικίας από 33 έως 36 ετών (2 άνδρες και 2 γυναίκες) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία. Μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε υπαίθριο χώρο «καβάτζα» και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

*Σύλληψη αλλοδαπού για ληστεία στη Μύκονο:
Την 06-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικό στη Μύκονο, 27χρονος αλλοδαπός τη στιγμή που αφαίρεσε ρολόι από ημεδαπή με τη χρήση βίας. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης την 18-06-2021 είχε αφαιρέσει ρολόι από μία ακόμη γυναίκα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνει και έναν 27χρονο συνεργό του.

*Σύλληψη 2 αλλοδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο:
Την 07-07-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 53 και 65 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

(φωτό αρχείου)

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*