Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Αντίπαρο, Θήρα και Μύκονο

Newsroom
13/11/2021 14:18
 
 
 

 

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Αντίπαρο, Νάξο, Θήρα και Μύκονο την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου. Οι υποθέσεις σχετίζονται με εξιχνίαση κλοπής, μη νόμιμους αλλοδαπούς, και ρύπανση – υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

*Στην Αντίπαρο εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μη νόμιμου αλλοδαπού, ο οποίος κρατείται καθώς έχει κινηθεί η διαδικασία επιστροφής στη χώρα του. Το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

*Στη Νάξο δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 28 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος τους η διαδικασία επιστροφής. Επίσης ο 23χρονος κατηγορείται και για πλαστογραφία, καθώς στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας.

*Στη Θήρα 19χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Στη Μύκονο 62χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε απόθεση-ρίψη οικοδομικών-αδρανών υλικών ρυπαίνοντας και υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

(Visited 3.065 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*