Κατερίνα Μονογυιού: Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου διαφημίζει τις Κυκλάδες

Newsroom
30/08/2022 21:39
 
 
 

 

Με επιτυχία διεξήχθη η ιστορική διοργάνωση «55ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου». Η Τελετή Απονομής των κυπέλλων πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στην οποία παρέστη και η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού. Το «παρών» στην Τελετή Απονομής των τροπαίων έδωσαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και η βουλευτής Λάρισας Στέλλα Μπίζιου.

«Η διοργάνωση της Άνδρου πρόσθεσε τον 55ο κρίκο στην μακρόχρονη ιστορία της. Πρόκειται για μία διοργάνωση που προβάλλει και διαφημίζει τις Κυκλάδες μας. Ο αθλητικός τουρισμός συνδυάζει τον αθλητισμό με τον τουρισμό και ενισχύει τις τοπικές οικονομίες. Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές ομίλους, όλους τους ιστιοπλόους που αγωνίστηκαν αλλά και τους χορηγούς που στηρίζουν τον αγώνα. Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα ότι του χρόνου θα μπουν περισσότερες αγωνιστικές κατηγορίες, κάτι που θα φέρει και περισσότερες συμμετοχές», δήλωσε η βουλευτής των Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.

Στη γενική βαθμολογία των ORC πρώτευσε το Velos – Eurobank Private Banking (Τ. Μάντης – Π. Καγιαλής) και ακολούθησαν το Black Jack – Porsche (Μ. Χατζηκυριακάκης – Μ. Κουρτέσης) και το Ρete (Δ. Παλαιολόγος).

Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου, με πρωτεργάτη τον Ιωάννη Β. Γουλανδρή, διεξήχθη για πρώτη χρονιά το 1967. Διοργανωτές του «55ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» είναι ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος.

(Visited 176 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*