Εκλογές στον Πανναξιακό ΑΟΚ

Newsroom
16/09/2022 11:21
 
 
 

 

Ο σύλλογος του Πανναξιακού ΑΟΚ προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία και την ψήφο τους την εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Παντανάσσης από τις 11:00 έως τις 20:00.

Ένα νέο συμβούλιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα με εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και νέα στελέχη με όρεξη και διάθεση για την ανάπτυξη του σωματείου.

Κοινός στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα αποτελέσει η ανάπτυξη του αθλήματος του μπάσκετ μέσω του σωματείου στο νησί μας, η έμφαση στην ανάπτυξη των ακαδημιών του σωματείου με στόχο την μαζική άθληση για όλα τα κορίτσια και αγόρια της Νάξου, καθώς και το άνοιγμα του συλλόγου στη τοπική κοινωνία της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μέσω της προσφοράς του στον τομέα του αθλητισμού.

Η μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Πανναξιακού Α.Ο.Κ. θα πιστοποιήσει την αγάπη του φιλάθλου κόσμου στο άθλημα του μπάσκετ, ενώ θα αποτελέσει μεγάλη ώθηση και παράλληλα μια πρώτη ηθική ικανοποίηση σε κάθε μέλος του Δ.Σ.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Κυριακή στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.!

Σας θέλουμε όλους στο πλάι μας για να οδηγήσουμε τον Πανναξιακό στην επόμενη μέρα!

Γιατί ο Πανναξιακός είναι η Νάξος!

Γιατί ο Πανναξιακός είναι ο κόσμος του!

(Visited 62 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.