2ος χρόνος ERASMUS+ SPORT “SMATCHS”: Δραστηριότητες φθινοπώρου, τρέχουσες εξελίξεις και μελλοντικές δράσεις

Newsroom
13/12/2022 22:09
 
 
 

 

Ολοκληρώνεται με επιτυχία ο 2ος χρόνος του ευρωπαϊκού προγράμματος “SmatchS: Sports organizations Matching Social inclusion issues” για την προώθηση της κοινωνικής συμπερίληψης και των ίσων ευκαιριών στον αθλητισμό.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνει τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί, τις τρέχουσες εξελίξεις και τις μελλοντικές δράσεις:

1. Υλοποιήσαμε την διεθνή συνάντηση στη Μύκονο τον Οκτώβρη, η οποία έλαβε χώρα στη ΚΔΕΠΑΜ, με ξενάγηση στο στάδιο και συνάντηση των εταίρων με το Δήμαρχο Μυκόνου
2. Δημιουργήσαμε 10 video από την 1η φάση των πιλοτικών αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν με ολιγόλεπτες συνεντεύξεις παιδιών, εφήβων, προπονητών και στελεχών του αθλητισμού για να διαδώσουμε το μήνυμα της συμπερίληψης μέσω του αθλητισμού.

Τρέχουσες εξελίξεις-Μελλοντικές Δράσεις

3. Συγγράφουμε αθλητικό υλικό για να δημιουργηθεί ένα διαδικτυακό πρόγραμμα εκπαίδευσης βραχείας διάρκειας (MOOC), το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για να εκδοθούν οι Ψηφιακές Κατευθυντήριες Οδηγίες “Sports organizations Matching Social inclusion issues” για προπονητές και στελέχη του αθλητισμού καθώς και μια Online Συνεργατική Πλατφόρμα.
4. Συντονίζουμε την υλοποίηση της 2ης φάσης των πιλοτικών αθλητικών δραστηριοτήτων σε διάφορα νησιά των Κυκλάδων
5. Οργανώνουμε μια ημερίδα με εξέχοντες επιστήμονες και στελέχη του αθλητισμού για τη συμπερίληψη στον και μέσω του αθλητισμού, η οποία θα υλοποιηθεί τον Ιανουάριο στην Αθήνα.
6. Προετοιμάζουμε την επόμενη συνάντηση στο Redon (Γαλλία) όπου θα συζητήσουμε με τους εταίρους μας τα επόμενα βήματα και θα αξιολογήσουμε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.ΕΑΣ

(Visited 105 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*