Μπάσκετ: Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Κορασίδες του ΑΠΑΣ Νάξου

Newsroom
24/04/2023 00:25
 
 
 

 

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων στο μπάσκετ στέφθηκαν οι κορασίδες του ΑΠΑΣ Νάξου που ήταν οι μεγάλες νικήτριες στον τελικό με τον ΑΟ Άνδρου.

Ο αγώνας έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό ΔΑΚ Νάξου όπου τα κορίτσια του ΑΠΑΣ επικράτησαν δίκαια με 54-34 την ομάδα της Άνδρου γράφοντας μία ακόμα «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του ΑΠΑΣ.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Νάξου εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίηση της για την επιτυχία των κορασίδων και αφιερώνουν τη νίκη «σε όσα κορίτσια/γυναίκες και προπονητές προσπάθησαν μέχρι σήμερα και δεν τα κατάφεραν. Αφιερώνεται επίσης στον Αρχιτέκτονα της επιτυχίας, τον coach Νίκο Κλαδά και κυρίως, στον Γενικό Γραμματέα του Σωνατείου Φρέντυ Κρητικό καθώς και τον έφορο των γυναικείων τμημάτων Δημήτρη Χουζούρη, για την επιμονή τους να δημιουργηθούν τα τμήματα και για την υπομονή τους, να φτάσουν ως εδώ».

Αναλυτικά αναφέρει:

Για πρώτη φορά κατάφερε γυναικείο τμήμα μας να πάρει Πρωτάθλημα Κυκλάδων!

Το ρόδι έσπασαν οι Κορασίδες μας!

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, η οποία αφιερώνεται σε όσα κορίτσια/γυναίκες και προπονητές προσπάθησαν μέχρι σήμερα και δεν τα κατάφεραν! Αφιερώνεται στον Αρχιτέκτονα της επιτυχίας τον coach Νίκο Κλαδά!

Κυρίως, όμως, αφιερώνεται στον Γενικό Γραμματέα μας, Φρέντυ Κρητικό και τον έφορο των γυναικείων τμημάτων Δημήτρη Χουζούρη, για την επιμονή τους να δημιουργηθούν τα τμήματα και για την υπομονή τους, να φτάσουν ως εδώ.

Ο ΑΠΑΣ καταφέρνει για 4η συνεχόμενη χρονιά να πάρει τουλάχιστον έναν τίτλο στα αναπτυξιακά τμήματα, γεγονός που αποδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς.

(Visited 253 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*