Syros Run 2023: Άρτια διοργάνωση, με μεγάλη συμμετοχή (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Newsroom
04/06/2023 18:52
 
 
 

 

Ένα 24ωρο έχει περάσει από τη διοργάνωση του Syros Run 2023, ωστόσο εξακολουθεί να είναι πρώτο θέμα συζήτησης στους δρομικούς – και όχι μόνο – «κύκλους» για την άρτια διοργάνωσή του και την πολυπληθή συμμετοχή μικρών και μεγάλων, επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών δρομέων.

Το Syros Run 2023, ο αθλητικός θεσμός που πλέον συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς του είδους του, ήταν μια συνδιοργάνωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Δρομείς Σύρου», της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Φέτος συμμετείχαν περίπου 650 δρομείς όλων των ηλικιών, με τον μεγαλύτερο να είναι ο 85χρονος κ. Γιώργος Λαγογιάννης, ενώ το παρών έδωσαν και καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές, όπως ο Χαράλαμπος Πιτσώλης και η Γκλόρια Πριβιλέτζιο (που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης στα 10χλμ.). Εξίσου σημαντική ήταν και η παρουσία των «Δρομέων Ελπίδας», που καταχειροκροτήθηκαν από τους υπόλοιπους αθλητές και τους θεατές.

Ενθουσιώδης ήταν και η συμμετοχή στο Family Run (με αφετηρία από το παλιό κτίριο της Πυροσβεστικής μέχρι την πλατεία Μιαούλη) στο οποίο πήραν μέρος οι… αυριανοί δρομείς της Σύρου μαζί με τους γονείς τους. Επίσης, για πρώτη φορά, διεξήχθη και το Special Run για ΑμΕΑ (100μ.), μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που φανερώνει την πρόθεση των διοργανωτών να απολαύσουν όλοι χωρίς διακρίσεις τη μαγεία του τρεξίματος!

Τέλος, για ακόμη μια φορά, η Σύρος αγκάλιασε θερμά το Όραμα Ελπίδας, αφού πολλοί προσήλθαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, στέλνοντας μήνυμα… ελπίδας και αισιοδοξίας.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 354 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*