Η Σύρος «ντύνεται» στα χρώματα του Stoiximan Aegean Ball Festival (7-9 Ιουλίου 2023)

Newsroom
13/06/2023 18:45
 
 
 

 

Το κορυφαίο ελληνικό τουρνουά 3×3 Stoiximan Aegean Ball Festival επιστρέφει για 5η χρονιά στη Σύρο στις 7 με 9 Ιουλίου 2023!

H πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης, μεταμορφώνεται και θα φιλοξενήσει για ακόμη μία χρονιά κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου μπάσκετ και όχι μόνο, μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος, ενώ για πρώτη φορά θα φιλοξενηθούν και σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, δίνοντας μια διαφορετική νότα στη διοργάνωση, φυσικά με την υπογραφή ενός εκ των πιο εμβληματικών αθλητών των παρκέ της Ευρώπης, του Γιώργου Πρίντεζη.

Γνώρισε τις ομορφιές της Σύρου
Ένα νησί υπόδειγμα αισθητικής, μικρή, όμορφη και εύκολα προσβάσιμη από την Αθήνα, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι ο ιδανικός νησιωτικός προορισμός για τις μικρές και μεγάλες αποδράσεις σας όλο το χρόνο.

Καθώς το καράβι της Blue Star Ferries μπαίνει στο πολύφερνο από ιστορίες λιμάνι της κοσμοπολίτισσας, αντικρίζοντας την για πρώτη φορά, καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται για μια τυπική εκπρόσωπο της λιτής και απέριττης ομορφιάς των Κυκλάδων.

Στη Σύρο θα έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς το Δημαρχείο της Ερμούπολης, ένα από τα μεγαλύτερα Δημαρχεία της Ελλάδας, έργο του Γερμανού αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλλερ(1837 – 1923), την ιστορική πλατεία Μιαούλη, τη λέσχη που στεγάζει το Πνευματικό κέντρο και το Ιστορικό Αρχείο της Σύρου, το Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας που στεγάζεται στην Έπαυλη Τσιροπινά στη Ντελαγκράτσια (ένα πετρόκτιστο ιστορικό κτίριο, δείγμα μεγαλοαστικής θερινής κατοικίας του 20ου αιώνα που αντανακλά την αίγλη μιας άλλης εποχής), το Λαογραφικό Μουσείο Σύρου, το Μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη και φυσικά το Γυμνάσιο της Σύρου που αποτελεί ιστορικό πρότυπο, καθώς ήταν και το πρώτο γυμνάσιο του Ελληνικού Έθνους.

Celebrity Game
Για πρώτη φόρα στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων θα διεξαχθεί Celebrity Game με καλεσμένους πολύ αγαπημένα πρόσωπα του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου όπως Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές. Παρουσιάστρια του Celebrity Game θα είναι η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου.

Τη συμμετοχή τους στον αγώνα έχουν ήδη επιβεβαιώσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παρκούρ Δημήτρης Κυρσανίδης (δείτε εδώ το μήνυμά του), ο δημοφιλής κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Φάνης Λαμπρόπουλος (δείτε εδώ το μήνυμά του), ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Νικόλας Ράπτης (δείτε εδώ το μήνυμά του) και ο stand-upcomedian Λευτέρης Μητσόπουλος (δείτε εδώ το μήνυμά του).

Μείνετε συντονισμένοι και θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

VIP League με παγκόσμια «αστέρια»
Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του Stoiximan Aegean Ball Festival θα διεξαχθεί και η VIP League, στην οποία θα βρεθούν και θα αγωνιστούν δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη μεγάλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, πρωταγωνιστές ομάδων της Ευρώπης αλλά και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο παιχνίδι μπάσκετ, μοναδικούς διαγωνισμούς και θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά κορυφαία αστέρια του αθλήματος.
Τόσο το Celebrity Game, όσο και η VIP League θα έχουν ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την CosmoteTV.

Μαθήματα μπάσκετ από τον Joe Arlauckas
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς από την Πέμπτη 6 Ιουλίου, ο θρύλος της Ευρωλίγκα Joe Arlauckas, επιστρέφει έχοντας τον ρόλο του προπονητή στο clinic που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του τουρνουά.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, NBA Draft το 1987, πέρασε από Sacramento Kings, Καζέρτα και Μάλαγα, πρωταθλητής Ευρώπης και Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα βρεθεί δίπλα στα νέα παιδιά και θα διδάξει τα μυστικά του αθλήματος στους δύο συλλόγους μπάσκετ του νησιού.

Το φετινό μπασκετικό ταξίδι στη Σύρο τώρα ξεκινάει και θα είναι όλοι εκεί, εσύ θα λείπεις; Δες εδώ το φετινό teaser video της διοργάνωσης.

Εύκολη πρόσβαση στη Σύρο με 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά
Η διοργάνωση κάνει το ταξίδι σου στη Σύρο ακόμα πιο εύκολο με τα πλοία της Blue Star Ferries. Για πέμπτη φορά, η κορυφαία εταιρία στην επιβατηγό ναυτιλία Blue Star Ferries θα είναι Χορηγός Μετακίνησης της διοργάνωσης και προσφέρει 30% έκπτωση στη μετακίνηση των συμμετεχόντων από Πειραιά, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Β. Αιγαίο προς Σύρο με επιστροφή το διάστημα από 6 έως 10 Ιουλίου.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα με το λιμενικό γραφείο στον Πειραιά (GELASAKIS SHIPPING & TRAVEL, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2104222440) ή με το λιμενικό γραφείο στην Σύρο (VASSILIKOS PREMIUM SERVICES, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2281084444).

Έρευνα για τον αθλητικό τουρισμό στη Σύρο
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά έρευνα για το αποτύπωμα του αθλητικού τουρισμού της διοργάνωσης σε συνεργασία με το Deree – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, τα ευρήματα της οποίας θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες.

Τουρνουά για όλους
Το φετινό τουρνουά του Stoiximan Aegean Ball Festival τα έχει όλα. Αγώνες και διαγωνισμούς για κάθε ηλικία, με αγωνιστικές κατηγορίες U11 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2012-2014), U13 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2010-2011), U15 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2008-2009), U17 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2006-2007), Open 18+ ELITE (άντρες-γυναίκες γεννημένοι από το 2005 και μετά), Veterans 35+ (άντρες-γυναίκες γεννημένοι από το 1988 και μετά).

Πλούσια δώρα κατηγοριών & διαγωνισμών
Οι νικητές εκτός από τα μετάλλια και τα κύπελλα θα κερδίσουν πλούσια δώρα απότη διοργάνωση σε συνεργασία με το Πλαίσιο. Πιο συγκεκριμένα, η 1η ομάδα της κατηγορίας U11-U17 θα κερδίσει Bluetooth headphones, ενώ η 2η ομάδα επίσημες μπάλες & φανέλες της διοργάνωσης υπογεγραμμένες από τον Γιώργο Πρίντεζη. Η 1η ομάδα της κατηγορίας OPEN 18+ – ELITE θα κερδίσει smart τηλεοράσεις 40’’ και η 2η tablets 10,1’’. Επίσης, στην κατηγορία VETERANS 35+ η 1η ομάδα θα κερδίσει smart τηλεοράσεις 40’’ ή tablets και η 2η ομάδα tablets ή Bluetooth ηχεία. Τέλος, οι νικητές των διαγωνισμών θα κερδίσουν αδιάβροχες κάμερες.

Δήλωσε συμμετοχή στο μεγαλύτερο 3×3 τουρνουά του καλοκαιριού!
Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέχρι τις 2 Ιουλίου. Η ζήτηση είναι ήδη τεράστια οπότε δήλωσε άμεσα συμμετοχή!

Αν θέλεις να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του Stoiximan Aegean Ball Festival 2023, να συναντήσεις ή ακόμη και να αντιμετωπίσεις τα ινδάλματά σου, φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή εδώ. Για όσους αθλητές θέλουν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, αλλά δεν μπορούν να βρουν ομάδα, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν ομάδες από τη διοργανώτρια αρχή.
Δες εδώ και μάθε τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan.
Στο πλαίσιο της ΕΚΕ δράσης της, η ΙΚΕΑ συνεχίζει να εξοπλίζει και να στηρίζει και τη φετινή διοργάνωση ως Χορηγός Εξοπλισμού.
Χορηγός Αθλητικού Ιματισμού είναι η adidas.
Χορηγός Τηλεοπτικής Μετάδοσης είναι η Cosmote TV.
Χορηγός της διοργάνωσης είναι η OROeORAPRINTEZIS.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι FlexCar, Seneca.
Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής είναι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.
Επίσημος Χρονομέτρης της διοργάνωσης είναι η SEIKO.
Επίσημη Mπάλα της διοργάνωσης είναι η SPALDING.
Συνεργάτες της διοργάνωσης είναι οι Human Τecar, Tusks Digital Media, Messinian Spa.
Τοπικοί Συνεργάτες είναι οι Kois Optics, Island Packaging, Windoor, Time Out Speciality Coffee, ORA baresto, POEM Gastro Bar, Crocodilino.
Στρατηγικοί Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι Sport24 και Eurohoops.
Διοργανωτές του Stoiximan Aegean Ball Festival 2023 είναι η Progame, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης και τις συμμετοχές κορυφαίων αθλητών θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

#StoiximanAegeanBallFestival #ΓιαΤηΣύρο #WeAreSyros
www.aegeanball.gr | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | TikTok

(Visited 90 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*